Stichting Vrienden Raadhuis Maarn

SVRM

Welkom bij de Stichting Vrienden Raadhuis Maarn (SVRM)

 

13 juli 2023
De wijzerplaten van het torenuurwerk van het voormalige Raadhuis Maarn zijn weer terug. Op 11 mei werden deze gedemonteerd en zijn de afgelopen weken door de firma Eijsbouts volledig gerenoveerd en voorzien van nieuwe verlichting. De Stichting Vrienden Raadhuis Maarn is jaren bezig geweest om dit voor elkaar te krijgen en is dan ook erg trots en blij dat dit nu eindelijk is gelukt. Marc Pieters van de SVRM: "Door corona is het gehele project vertraagd geweest en ook het vinden van fondsen om ons hierbij financieel te steunen heeft tijd gekost. De afgelopen maanden kwam er gelukkig schot in de zaak en mede door de lampjes-actie, die op Koningsdag van start ging, is nog een aanzienlijk deel van het bedrag bijeen gebracht. Ons monumentale uurwerk uit 1926 is nu weer tip-top in orde. Met name de wijzerplaatverlichting is weer volledig bij de tijd. De SVRM dankt dan ook alle fondsen en particulieren die ons hierbij hebben geholpen. We zijn zeer verheugd met het resultaat."


 

Kunst-acties

Uit eerdere acties treft u nog aan de Kunstverzamelingen van Piet van der Ven en Frankje Mager.


Donaties

Verras ons met een éénmalige gift door het scannen van deze QR-code

Onze stichting bestaat uitsluitend uit vrijwilligers. Om de kosten te kunnen dekken zijn we afhankelijk van donaties. Ook hebben we dringend behoefte aan donateurs. U kunt al donateur worden voor € 10,-- per jaar. Als u voor minimaal € 25,00 donateur wordt, krijgt u een unieke Raadhuis-beker cadeau!. Bij een donatie van € 50,00 en meer ontvangt u een uniek 3D-geprint Raadhuisje cadeau.

Wist u dat uw donaties voor 125% fiscaal aftrekbaar zijn*, omdat de SVRM een culturele ANBI-status heeft? Kijk hiervoor bij de Belastingdienst of informeer naar de details bij onze penningmeester.
* onder aftrek van de gebruikelijk drempels

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen en evenementen? Wilt u ons steunen en donateur worden? Wilt u onze Nieuwsbrief ontvangen? Ga naar onze CONTACT-pagina.